Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nagyon hamar lemerül az ebook...

Nagyon hamar lemerül az ebook olvasóm. Mi lehet a baj? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Az e-int kijelzőnek az olvasástól függően több hétig, akár egy hónapig bírnia kellene. A megvásárolt termék, átlagos használat mellett (napi 30-60-90 perc), 3-5 napon belül lemerül. Előfordul az is hogy a készüléket nem használtam pár napig és kézbevételkor a "Battery Low" üzenetet írta ki. Miután a töltés megtörtént, újabb 3-5 nap és a készülék megint lemerül.

2014. aug. 28. 14:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az eink kijelzős ebook olvasónak nem szabadna ilyen gyorsan lemerülni! (másik készüléknél, mondanám, kapcsold ki a wifit, az meríti nagyon, de ebben nincs, ha jól tudom)

Az akkumulátor rossz, elhasználódott, cseréltesd ki ahol vetted (ha van rá még szavatosság).

2014. aug. 28. 14:56
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Előző válaszoló már tudja a termék nevét...én még nem.

Megadnád melyik ez az e-book olvasó?:)

2014. aug. 28. 15:32
 3/11 anonim ***** válasza:
#2 kulcsszavakban ott a típus :)
2014. aug. 28. 16:08
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Köszönöm...:)

Akkor szó van legalább 3 féle kindle készülékről meg néhány más gyártmányú készülékről...

Jól értem?:)

2014. aug. 28. 16:16
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem :), Prestigo ->

[link]

[link]

2014. aug. 28. 18:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Öööö...valamit félre értettem...a linkelt készülék nem e ink kijelzős!

Színes szagos internetes "álomkabát".Igy sajnos nem csoda a merülés.Mindent ki kell kapcsolni(ha lehet) akkor talán meghosszabbodik a rendelkezésre álló idő.

2014. aug. 28. 18:06
 7/11 anonim ***** válasza:

A Prestigo-nak van eink kijelzős készüléke is, a kérdésben is határozottan eink-et ír (lehet én linkeltem rosszul, mert mobilról írók), valószínűleg a 3664- es.

(sajnos a Prestigo nem a legjobb márka, és abban is egyetértünk amit az LCD kijelzősröl írtál :)

2014. aug. 28. 18:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Szóval...Tisztelt kérdező!

Add meg légyszíves melyik készülékről van szó...:(

2014. aug. 28. 18:30
 9/11 A kérdező kommentje:

bocsánat hogy későn válaszolok.a típus: MultiReader Kite 3664

a kijelzője e-ink technológiás. Akkor gyárilag hibás lenne? kb egy hónapja vettem

2014. aug. 31. 15:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Az nagyon kevés, egy hibás lesz, cseréltesd ki garanciában!

Nekem egy hónapig bírja a Kindle!

2014. aug. 31. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!