Nagyon hamar lemerül az ebook olvasóm. Mi lehet a baj? (bővebben lent)
Az eink kijelzős ebook olvasónak nem szabadna ilyen gyorsan lemerülni! (másik készüléknél, mondanám, kapcsold ki a wifit, az meríti nagyon, de ebben nincs, ha jól tudom)
Az akkumulátor rossz, elhasználódott, cseréltesd ki ahol vetted (ha van rá még szavatosság).
Szia!
Előző válaszoló már tudja a termék nevét...én még nem.
Megadnád melyik ez az e-book olvasó?:)
Szia!
Köszönöm...:)
Akkor szó van legalább 3 féle kindle készülékről meg néhány más gyártmányú készülékről...
Jól értem?:)
Szia!
Öööö...valamit félre értettem...a linkelt készülék nem e ink kijelzős!
Színes szagos internetes "álomkabát".Igy sajnos nem csoda a merülés.Mindent ki kell kapcsolni(ha lehet) akkor talán meghosszabbodik a rendelkezésre álló idő.
A Prestigo-nak van eink kijelzős készüléke is, a kérdésben is határozottan eink-et ír (lehet én linkeltem rosszul, mert mobilról írók), valószínűleg a 3664- es.
(sajnos a Prestigo nem a legjobb márka, és abban is egyetértünk amit az LCD kijelzősröl írtál :)
Szóval...Tisztelt kérdező!
Add meg légyszíves melyik készülékről van szó...:(
bocsánat hogy későn válaszolok.a típus: MultiReader Kite 3664
a kijelzője e-ink technológiás. Akkor gyárilag hibás lenne? kb egy hónapja vettem
Az nagyon kevés, egy hibás lesz, cseréltesd ki garanciában!
Nekem egy hónapig bírja a Kindle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!