Egy tablet tud helyettesíteni egy laptopot?
Figyelt kérdés
Főleg tanuláshoz kellene, egyetemen. Egy laptop szerintem jobb választás lenne, de anyagi okok miatt a tabletben is gondolkodom, viszont ha annyira rossz lenne ilyen szempontból a tablet, akkor inkább igyekszem több pénzt félretenni.
Tanárom szerint viszont elég lenne egy tablet, mert van rajta net és így tudom azon is intézni a dolgokat, amik egyetemen szükségesek. Valaki tudna segíteni?
2014. dec. 25. 15:34
1/5 anonim válasza:
Egy beadandó dolgoztatot egy tabon elég nehéz lesz összehozni, de pdf-et, ppt-ket meg miegymást ami segédanyag és hozzáfér a hallgatóság ezen is egész jó olvasni és tanulni. Neptun-ra be lehet egy tabról is jelentkezni (én pl. telómról szoktam időnként használni a neptunt), szóval ilyen szemszögből nézve tudja helyettesíteni.
2/5 anonim válasza:
Felhasználástól függ. Nem fogsz rajta képet szerkeszteni, videót vágni, meg egy csomó dolgot amihez nagy számítási kapacitás, vagy nagy képernyő kell. Mivel a legtöbbhöz csatlakoztathatsz billentyűzetet, így az írással nem lesz baj. Játszani sem nagyon fogsz tudni rajta normális játékkokkal
3/5 A kérdező kommentje:
Játszani nem igazán szeretnék rajta. Szinte tényleg csak az ilyen beadandó dolgozatok miatt Félek, hogy egy Tabon is tudok szöveget szerkeszteni, mint pl gépen Word-ben? Vagy pl milyen formátumokat kezel?
2014. dec. 25. 19:36
4/5 anonim válasza:
Wps Office-t nézettem elég sokmindent tud, szükség megoldásnak megteszi, de az asztali megoldások szövegszerkesztés téren még mindig jobb és kényelmesebb.
5/5 anonim válasza:
Lehet venni Windows 8-as tableteket is, én is olyat vettem egyetemre (Acer Iconia W4 60-70e forint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!