Kovsa21 kérdése:
Vettem egy 8 GB-s MircroSD kártyát tablethez, viszont nem teszi rá a programokat. Ha benyomom, hogy áthelyezés SD kártyára, akkor csak a nand flashre teszi, ami csak 1,2 GB már. És igen, jelzi a 8 GB-t, de hiába. Mit tegyek, hogy oda tegye?
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 13:09
1/2 anonim válasza:
Nem vagyok nagy profi.Nincs nekem olyan régóta tablettem.Amikor beteszed az SD kártyát a tablettbe, akkor kérdez egy olyat hogy, (lefordítva magyarra)Az SD kártyát szerezni alapértelmezett tárhelynek használni? És olyankor rákell nyomni hogy igen.Viszont ha van külön internál memória, külön "usb memória", külön sd kártya akkor már más a helyzet, azt nem tudom.
2/2 A kérdező kommentje:
sajnos van :/ usb + belső + nand + külső sd. csak kijelző a tárhelyen, hogy 8 Gb, és ennyi. ha benyomom hogy tegye rá az SD kártyára, ráteszi ő, de csak a belső sd-re (nand flash). Olvastam, hogy rootolni kell. Nos,ha ez igaz... azt nem fogom. Még a szervíz se javítaná meg utána. :)
2014. dec. 23. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!