Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Baofeng UV-5r VHF/UHF. Ezt lehet?

Baofeng UV-5r VHF/UHF. Ezt lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok minap szert tettem egy ilyen kis kütyüre :) és nagyon bejön lehet vele feszegetni a határokat (kereteken belül természetesen) nézegettem Youtubon videókat és sokan Airband azaz Repsávon vannak a rádióval de semmi leírást nem találtam hogy tudom át progizni tudnátok segíteni ? :) egy hozzáértőt várok , akár privátban is , és igen tisztában vagyok jogi dolgokkal nem sugárzok bele senki frekiébe :) szép napot

2014. dec. 21. 23:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem minden sávot fogsz tudni befogni, ahogy nézem az alap készülékkel: [link]

Az itt leírtak alapján próbáld beállítani a dolgokat és ha szerencséd van, akkor valamit hallhatsz még.

Ha nem sikerül behozni semmit, akkor még mindig ott a lehetőség, hogy szerzel egy frekvencia konvertálót.

2014. dec. 22. 10:46
 2/6 anonim ***** válasza:

A Baofeng UV-5R-t rákötheted a PC-re, ha van hozzá programozó kábeled is.

Kell hozzá egy driver:

windows_pl2303_usb_driver.zip

Innen letöltheted:

[link]

A legtöbben a Chirp nevű programot használják frekvencia programozásra:

[link]

2014. dec. 22. 15:45
 3/6 A kérdező kommentje:
KÖszönöm szépen a válaszaitokat mind hasznos :) a prog kábel berendelve aztán majd látjuk hogy boldogulok vele , ha nem akkor kérdezek még ;)
2014. dec. 22. 23:36
 4/6 anonim válasza:

Hót ziher, hogy nem fogsz vele repülőket hallgatni.

Ha meg is lenne a frekvencia, ami szerintem nem lesz meg, mivel a benne lévő cuccos nem arra van kitalálva, de ha mégis akkor is AM vétel kéne és ez csak FM-et tud!

2015. jan. 16. 21:35
 5/6 anonim válasza:
0%
Nem sugárzól be mert a tx nem fog menni! Az am rx viszont jól szól! Én tudom hogyan lehet kinyitni de nem mondom meg! Tiltakozva evvel a sok képmutató szrevőre akik idegyültek okoskodni!
2016. febr. 7. 01:38
 6/6 anonim válasza:
0%
Faxom a helyesírás javítómba ..
2016. febr. 7. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!