Miért nem tudok normálisan filmet rátenni pendrive-ra?
A gépen jól megy a film, az összes pendrive-omon pedig akadozik! A DVD-lejátszómhoz csatlakoztatom, onnan elindítom, és végig csak akadozik. Már a hócipőm tele van! Mi a baj?
Légyszi, segítsetek!
köszi!
Formázni kell a kütyüt FAT32 re,ha ez megvan akkor sem
biztos,hogy a dvd lejátszó kezeli a film formátumát.
Csatlakoztasd a pc-hez majd a saját gépre kattintva látod
adathordozó v.cs.lemezként.Fölé viszed a kurzort,jobb klikk.A megjelenő ablakban kiválasztod a formázást.
(a rajta lévő adatok törlődnek)
Nincs olyan formátum, hogy VLC.
A te gépeden most az adott formátumhoz a VLC van hozzárendelve. Ha rákattintasz a VLC nyitja meg, csak ennyit jelent. Lehet az avi is.
Öröm: a pendrive formázása után minden ment zökkenőmentesen!!! :) Bár nekem már alapból a FAT32 típusban volt (bocsi, ha hülyén fogalmazok) de mégegyszer megcsináltam, és most jó lett, megy a film tökéletesen :)
Az előbbi tudatlanságomért pedig bocsi! Elég fura ez, de ha hiszitek, ha nem, nekem a film típusa mellé ez van írva: Fájlmappa (.HuN-MWT) (ott ahol a Te nyilacskád is volt a képen.)
Ha valakinek van kedve, akkor még felvilágosíthat esetleg, de most már fut a film rendesen, és ez a lényeg :)
Köszi a segítségeteket!!! Nagyon rendesek voltatok.
Most már megint ugyanaz a baja!!! Én ez nem hiszem el :/
ráraktam egy újat és az megint nem működik, még formázás után sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!