Nem tudom lejátszani a filmet pendrive-ról TV-n, valaki? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Letöltöttem ncore-rol egy filmet, ráraktam pendrive-ra, de mikor a pendrive-t bedugom a tv-be nem tudja lejátszani a filmet. Azt írja ki a tv, hogy "a kiválasztott fájl jelengleg nincs támogatva". Ez miért van? Nem nagyon értek ehhez, de azt hiszem, hogy a fájl Windows Media Player.2014. dec. 15. 11:16
1/7 anonim válasza:
Nem mind1 milyen formátumba van. Avi-t lejátsza,MKV-t már nem biztos.Továbbá a pendrive formázása is problémát okozhat régebbi tévéknél.
2/7 A kérdező kommentje:
Elég új, modern tv-nk van szóval nem hiszem, hogy ez a probléma :D egyébként avi formátumba van.
2014. dec. 15. 11:35
3/7 anonim válasza:
ezt a formatumot nem tudja lejatszani a teve szoftvere.
4/7 anonim válasza:
Először talán nézd meg, hogy egyáltalán mit tud lejátszani.
Ha avi-t letud játszani és még se játssza le akkor azzal a filmmel van a gond, az avi lejátszó képes tévék nem mindegyik avit játsszák le csak ami tetszik nekik.
És olyan hogy Windows Media Player fájl nincsen, az egy lejátszó program, van a windowsnak is saját video formátuma az viszont wmv.
5/7 anonim válasza:
#2 Attól, amiért új, nem játszik le mindent, derítsd ki, hogy mit játszik le és olyat töltsél le
6/7 anonim válasza:
Eltérő codec-ek (tömörítési algoritmus) vannak avi formátumban is, van amit lejátszik, van amit nem. Azért arra figyelnek, nehogy egy komplett médialejátszót adjanak a TV-hez. Azért a drágább tipusoknál van kivétel, még az MKV-t is lejátsza némelyik
7/7 anonim válasza:
az én tv-m a kissebb mkv filmeket lejátssza de ha már nagyobb akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!