Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja mikrofonomnak?...

Mi lehet a baja mikrofonomnak? Hogy kell beállítani az 5.1 es fülest hogy 5.1 ben szóljon, és hogyan tesztelhetném?

Figyelt kérdés

1. egyik napról a másikra nem hallja a hangot (kivéve ts3mon ha feltolom maxra és így meg nagyon akad, de még így is eléggé halk),ezért vissza vittem garanciára. az új (roccat kave 5.1) pedig egyáltalán nem hall semmit. lehet hogy a bemenettel van baj, de felismerni felismeri a fülest és annak mikrofonját is.

mi lehet baj, erre a megoldás mi?

2. egy program amin tesztelhetném a hangokat hogy hogyan is szólna?

meg hallottam olyanokat hogy xp én még rendesen működött a 5.1 stb de 7 en meg nem, igaze és ha igen van e erre megoldás?

3. meg csak a magyaroknak nem jár mellé CD mert ahogy elnézem minden stimmel egy külföldi unboxing videójában csak a CD hiányzot, azon mi van ha valakinek van és szükséges e?

előre is köszi a válaszokat

2014. dec. 9. 17:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!