Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Valaki segítsen és mondja meg...

Valaki segítsen és mondja meg nekem, hogyan kell kivenni a szétdurrant villanykörte maradványait a mennyezeti lámpából?

Figyelt kérdés
Úgy égett ki a villanykörte, hogy szétdurrant az üveg, és a villanykörte belseje benn maradt a lámpabúrában!
2014. dec. 8. 17:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 63%-os, te egy igazi bugris paraszt vagy. Amikor nekem először durrant szét villanykörte úgy, hogy az összes üveg távozott belőle, nem lógott ki belőle annyi, hogy bármivel megfogjam, szóval ronggyal is maximum anyád p**áját tudtam volna megtekerni. Legyünk szívesek nem szekálni az őszintén segítségért fohászkodókat!
2014. dec. 9. 11:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Amikor az oszlopon a bekötési kábel csatlakozása zárlatos lett (eltört és leesett a kerámia csiga), akkor nálunk is megtörtént ez. Az elektromosok nem hittek a szemüknek, az összekötő drót szétrohadt, a szerelő kezében maradt. Kicseréltél a teljes bekötést, az oszlopon a csatlakozást és többet nem volt szétdurrant villanykörte.
2014. dec. 9. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!