Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » EMAG már valakinek kiszállítot...

EMAG már valakinek kiszállított Budapesten Black Friday-es vásárlást?

Figyelt kérdés

egyre kuszább minden (emag meg nem válaszol a kérdésemre, ezért kérdezek, és tapasztalatból tudtok válaszolni, akit érint), mert DPD is szállít, ők sehogy az égvilágon nem jelentkeznek, mikor hozzák a csomagot, és közben kiderült, hogyha volt mondjuk 3 rendelésed (nekem 3 van épp), akkor azt külön-külön más és más futár hozza Neked...

magyarul üljek itthon 1 hetet, mert nem értesítenek, mikor jönnek, és amúgy is külön hoznak mindent!

ezt az eMAG írta egyébként a facebookon.

Nyugtassatok meg, hogy egyszerre kihoznak mindent, és értesítenek!

tapasztalatokra vagyok kíváncsi, aki ebben a cipőben jár, vagy csak simán vásárolt emagnál.

2014. dec. 1. 13:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
19:46! Ugyanezt a választ adta egy másik emagos kérdésnél is, én is olvastam. Mindenesetre felháborító.
2014. dec. 20. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!