EMAG már valakinek kiszállított Budapesten Black Friday-es vásárlást?
egyre kuszább minden (emag meg nem válaszol a kérdésemre, ezért kérdezek, és tapasztalatból tudtok válaszolni, akit érint), mert DPD is szállít, ők sehogy az égvilágon nem jelentkeznek, mikor hozzák a csomagot, és közben kiderült, hogyha volt mondjuk 3 rendelésed (nekem 3 van épp), akkor azt külön-külön más és más futár hozza Neked...
magyarul üljek itthon 1 hetet, mert nem értesítenek, mikor jönnek, és amúgy is külön hoznak mindent!
ezt az eMAG írta egyébként a facebookon.
Nyugtassatok meg, hogy egyszerre kihoznak mindent, és értesítenek!
tapasztalatokra vagyok kíváncsi, aki ebben a cipőben jár, vagy csak simán vásárolt emagnál.
Nekem még nem. Se számla, se garanciapapír. A rendelés nyomonkövetése résznél is csak annyi van hogy rögzítették a rendelést.
Már 6 nap telt el...
Nekem is tegnap végül is megjelent a számla, utána meg a garancia papír.
(Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a garancia nem gyártói, hanem csak hozzájuk szól. Így már nem biztos, hogy tőlük vásároltam volna... Oké, igaz, hogy elvileg "háztól-házig" garanciát adnak.)
Az is ott van, hogy a Sprinter futárszolgálat fogja kihozni. Szerintem ők hétvégén nem dolgoznak. Még jó, mert munkahelyi címet adtam meg, ugyanis nincs annyi szabadságom, hogy 10 napig otthon dekkoljak reggeltől estig.
Így is necces a péntek, mert 2-ig tart csak a munkaidőm.
Én is ettől tartok h a Sprinter nem szállít hétvégén, de azt ígérték, hogy 10 napon belül szállítják, de így nem fogják tudni tartani
Főleg, hogy én jeleztem, hogy hétvégén nem leszek otthon, válasz még nem érkezett... természetesen.
Számla, garancia hétfőn megjelent azóta semmi változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!