Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » EMAG már valakinek kiszállítot...

EMAG már valakinek kiszállított Budapesten Black Friday-es vásárlást?

Figyelt kérdés

egyre kuszább minden (emag meg nem válaszol a kérdésemre, ezért kérdezek, és tapasztalatból tudtok válaszolni, akit érint), mert DPD is szállít, ők sehogy az égvilágon nem jelentkeznek, mikor hozzák a csomagot, és közben kiderült, hogyha volt mondjuk 3 rendelésed (nekem 3 van épp), akkor azt külön-külön más és más futár hozza Neked...

magyarul üljek itthon 1 hetet, mert nem értesítenek, mikor jönnek, és amúgy is külön hoznak mindent!

ezt az eMAG írta egyébként a facebookon.

Nyugtassatok meg, hogy egyszerre kihoznak mindent, és értesítenek!

tapasztalatokra vagyok kíváncsi, aki ebben a cipőben jár, vagy csak simán vásárolt emagnál.

2014. dec. 1. 13:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Apósék vásároltak Tv-ét meg még valami más dolgokat is, ők tegnap megkapták.. meg is lepődtem, hogy Vasárnap kézbesítették
2014. dec. 1. 13:31
 2/11 anonim válasza:
Én még nem kaptam meg,de azt olvastam ha ki van írva már a számla, meg a garancia papír, akkor várható h pár napon belül megjön!
2014. dec. 2. 16:34
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem még nem. Se számla, se garanciapapír. A rendelés nyomonkövetése résznél is csak annyi van hogy rögzítették a rendelést.

Már 6 nap telt el...

2014. dec. 3. 13:28
 4/11 anonim válasza:
előző válaszoló vagyok: Írj nekik facebookon ott hamarabb válaszolnak, mint emailbe, és ott látod ha elolvassák. Amúgy nekem annak ellenére, hogy ki van írva a garancia, meg a számla, azóta is semmi. Írtam nekik h hétvégén nem leszek otthon, és így mikor tudják szállítani, de nem reagáltak még!
2014. dec. 4. 08:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem is tegnap végül is megjelent a számla, utána meg a garancia papír.

(Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a garancia nem gyártói, hanem csak hozzájuk szól. Így már nem biztos, hogy tőlük vásároltam volna... Oké, igaz, hogy elvileg "háztól-házig" garanciát adnak.)

Az is ott van, hogy a Sprinter futárszolgálat fogja kihozni. Szerintem ők hétvégén nem dolgoznak. Még jó, mert munkahelyi címet adtam meg, ugyanis nincs annyi szabadságom, hogy 10 napig otthon dekkoljak reggeltől estig.

Így is necces a péntek, mert 2-ig tart csak a munkaidőm.

2014. dec. 4. 13:15
 6/11 anonim válasza:

Én is ettől tartok h a Sprinter nem szállít hétvégén, de azt ígérték, hogy 10 napon belül szállítják, de így nem fogják tudni tartani

Főleg, hogy én jeleztem, hogy hétvégén nem leszek otthon, válasz még nem érkezett... természetesen.

Számla, garancia hétfőn megjelent azóta semmi változás.

2014. dec. 4. 13:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Vajon mi a teendő, ha 10 napig sem szállítják ki? Hétfőn jár le a 10 nap. Még mindig nem hozták a cuccot... A nyomonkövetésnél láthatóan még csak át sem adták a futárnak, még mindig csak azt látom, hogy rögzített rendelés. :S
2014. dec. 5. 07:46
 8/11 anonim válasza:
Sprinter soha többet...Nah többszörös próbálkozásra sikerült elérni az ügyfélszolgálatot. Felháborító, d.e felhívtam őket, hogy mikor szállítják ki, hogy ne kelljen itthon ülnöm feleslegesen, azt mondták, hogy a mai napon kiszállják. Millió egy dolgom lett volna a mai napon, de mondom akkor itthon maradok. 5 óra gondoltam most már hívom az ügyfélszolgálatot nem nem kapcsolható, kb a 10x próbálkozás után kapcsolnak. Elsőre rossz csomagot mondott, ami nem is az enyém, majd közli h vissza hív. 5 perc után visszahív és közli h hétfőn jön a csomag, de nem tudja megmondani, hogy mikor, valamikor a nap folyamán. Mondom marha jó.... ennyit erről is, nem azzal van gond, hogy sokára szállítják ki hanem az, hogy kétségek között van az ügyfél így minek küldenek smst, hogy jön a csomag?! JAH és a háttérben a többi ügyintéző épp élték a társasági életüket, miközben csörögtek a telefonok... és még elnézést is kért, mert nem értette, hogy mit mondok, mert olyan hangzavar van az irodába... és az nem attól volt, hogy az ügyfelekkel társalogtak...
2014. dec. 5. 17:22
 9/11 anonim ***** válasza:
# 8! Mintha ezt már olvastam volna valahol... :D
2014. dec. 5. 19:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Na tegnap, a 10. nap délutánján megkaptam a cuccot. Hát nem kapkodták el...
2014. dec. 9. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!