Tud segiteni valaki TP link WR741ND kapcsolódási hibában?
Figyelt kérdés
Lényege a következő. Egy munkatársamnak ilyen routere van és nem igazán működik a wifi rajt. A PC-n win 7 van fixen, kábellel bedugva a routerbe működik. Viszont a wifi kapcsolódás után semmilyen mobil eszközzel nem tudják használni. Csatlakozik normálisan, látható hiba nincs,viszont nem használható. Gyári beállitás után sem működik. Visszakonfiguráltam rendesen, mint az enyémet. Nálam otthon működött. Azt hozzákonfiguráltam a thome modemhez is. DE IGY SEM MEGY. Segitséget kérek.2014. nov. 27. 20:13
11/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szakértő.Bár általában nekem kell másokon segiteni,ezért kicsit próbálok tajékozódni a témákban.Itthon a linuxommal mindent meg tudok oldani egyszerűen.Speciel nagyon utálom a wint,de ez más tészta.Szóval a thome beállitásai nem lehetnek a routerban frankók?Na ez egy remek ötlet.Nem gondoltam rá még.Köszönöm.
2014. nov. 27. 22:38
12/14 A kérdező kommentje:
Itthon bedugtam a routert és áromtalanitottam a modemet és bekapcsoltam egyszerre mindekettőt.Itthon semmi hozzányúlás nélkül ment.
2014. nov. 27. 22:51
13/14 anonim válasza:
Nem tudom, mine3k írok le részletesen valamit, nem sajnálva a billentyűt..
Olvasod és érted (mert szerintem nagyon világosan leírtam)
a tegnapi 22:33-at?
Ott több kérdést vetettem fel, de úgy látszik semmi reakció!!
Vagy nem érted, amit írtam? Akkor kérdezz vissza, de nem azt, miért nem megy, mert azt már tudom....
14/14 A kérdező kommentje:
Jelentem azt, hogy most mi van beállítva, azt nem tudom. Messze van tőlem. Mint írtam itthon gyári beállítással működött, de nekem kábeles netem van. Aztán nyomtam egy restartot és hazaküldtem a munkatársammal. Otthon összerakták és már nem ment semmi rajt. Mondtam nekik, hogy a thome modemhez kell hozzákonfigurálni.Jelenleg itt tartok. Azóta egyszer láttam, hogy nem megy. Most meg eszébe jutott a munkatársamnak, hogy jó lenne, ha menne. Ezért kérdeztem meg itt, hátha valaki tájékozottabb nálam.
2014. nov. 28. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!