Milyen kábelt vegyek hangszóró beszereléséhez?
Figyelt kérdés
Az autómba szeretném az út hangszóróimat beszerelni de nem tudom milyen kábelt vegyek hozzá. Elég ha csak egy egyszerű kábelt veszek hozzá egy villamossági szaküzletbe vagy van kimondott hangszóró kábel?2014. nov. 15. 22:14
1/5 anonim válasza:
Van kimondottan autóba való hangszóró kábel. Olyant vegyél.
2/5 dirtboy válasza:
van hangszóró kábel persze,rendszer minőségétől függően hallható is a különbség kábel és kábel közt
minimum 1,5 de nem árt a 2,5mm2 es ofc réz kábel.
én személy szerint a gladen audio,kácsa kábeleit ajánlom belépő szintű rendszerbe,ha komolyabbra vágysz akkor acoustic research kábel esetleg,én is azt használom.
a hangszóró kábeleknek van irányuk,nyíl jelöli hogy hogy kell beépíteni a nyíl a hangszóró felé nézzen.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, és ezt milyen boltba tudok venni? Szombathelyen lakok és nem találok egy boltot se ami ilyenekkel foglalkozik.
2014. nov. 16. 08:36
4/5 dirtboy válasza:
ne aggódj ezzel nem vagy egyedül én az ország másik felében sem ismerek normális boltot a közelben.
ha sehogy nem találsz a közeledben autóhifis boltot akkor inkább rendeld meg a jó kábelt mint hogy valami sz art vegyél.
autóhificitytől rengeteg cuccot be tudsz szerezni,Zsoltinak ha írsz email vagy felhívod akkor segíteni fog neked.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm!
2014. nov. 16. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!