Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyiket érdemesebb? a sims 3...

Melyiket érdemesebb? a sims 3 négy kiegészítővel: egyetemi évek, évszakok, házi kedvenvek és a szigetvilág. Vagy a sims 4?

Figyelt kérdés

2014. nov. 14. 21:17
1 2
 1/11 Saavedro ***** válasza:
Sims 3 mindenképp
2014. nov. 14. 21:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi és szerinted miért?
2014. nov. 15. 10:10
 3/11 Saavedro ***** válasza:

Mert ismerem mindkét játékot, nagy Simses vagyok.

A Sims 4 még a Sims 3 ALAPJÁTÉKÁNÁL (!) is kevesebb lehetőséget nyújt. Hát még ha veszel hozzá négy kiegészítőt! De amúgy ha gondolod, én tudok egy linket, ahonnan letölthetsz egy eléggé fullos Sims 3-at direkt linkbe, még torrent sem kell hozzá, csak kicsomagolod és telepíted. (persze nem vagyok az ellen, hogy megvedd!)

A Sims 4-ben csak annyi a jó, hogy sokkal gyorsabban tölt, mint a Sims 3 és a menüje jobban néz ki.

2014. nov. 15. 11:34
 4/11 anonim válasza:
A The Sims 4 sokkal jobb!!!!!!! Könnyebb elkészíteni a simeket, ráadásul SOKKAL részletesebben létre lehet hozni. Az építkezés is könnyebb lett, sokkal. A grafika SOKKAL szebb, mesésebb ami nekem sokkal jobban tetszik, a 3 olyan mű nem lehet részletesen létrehozni őket a grafika meg pocsék részemről. Kevesebb a lehetőség? Szerintem meg több. Jó, elismerem néhány dolgot kihagytak belőle, de azok nem olyan lényegesek, meg frissítik is. Nekem a 3 nem tetszik, de ha azt választod, JÓ ALAPOSAN nézd meg a rendszerkövetelményeit, bőven jobb legyen a géped a követelményeinél, mert ha nem, ki fog lépni lassulni fog és nem lesz vele jó játszani. Nekem is megfelelt a követelményeknek, mégis kilépett és belassult. Ráadásul én gyorsan ráuntam a 3-ra kiegészítőkkel együtt is, szerintem unalmas. A 4-gyel pedig még mindig elvagyok (és szerintem még NAGYON sokáig nem fogok ráunni) és vannak olyan dolgok amiket nem fedezten fel. Bocsi ha hosszú lett, de a lényeg az, hogy szerintem a 4-et válaszd!!!!!!!!!!!!
2014. nov. 15. 18:55
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én inkább a sims3 felé hajlok és nagyon örülnék a linknek.

2014. nov. 15. 20:18
 6/11 Saavedro ***** válasza:
Privátba elküldöm.
2014. nov. 15. 20:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Várom!
2014. nov. 16. 10:01
 8/11 anonim válasza:

A 4-es.

SIMS 4!!!!!!!!!!!!!

2014. dec. 20. 19:51
 9/11 anonim válasza:
Én láttam videókat a neten a sims 4-ről, de szerintem nem sokkal jobb, mint a sims 3. Én MINDENKÉPP a sims 3-masat választanám a helyedben, de ez a te döntésed!
2014. dec. 28. 22:39
 10/11 A kérdező kommentje:
Már megvettem a sims3-at és a szigetvilágot, a hkedvenceket, az évszakokat és a leszáll az éjt, és nagyon megvagyok vele elégedve, nem bántam meg
2015. jan. 27. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!