Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Más is így járt a The sims3...

Más is így járt a The sims3 Házi kedvencek kiegészítővel?

Figyelt kérdés
Eredeti lemez van meg, játékközben vettem észre hogy ha csinálok egy simet utána nincs lehetőség kutya vásárlásra, csak örökbefogadásra lovat pl tudok utólag is vásárolni. nem értem miért van ez de másnak is így van? Nincs állatkereskedés sem... azt hogyan lehet beszerezni?
2012. júl. 8. 07:47
 1/3 anonim ***** válasza:
állatkereskedés csak a gyűjtői kiadásban van
2012. júl. 8. 08:38
 2/3 Lunala ***** válasza:

Igen, sajnos így van, de utólag is tudsz csinálni a Sim létrehozása menüben, majd hozzáköltözteted a már meglévő családodhoz.

Egyébként a gyűjtőiben sem volt állatkereskedés. Amit állatkereskedésnek írtak, az nem más, mint egy bolt, amiben 1 kutyaházon, meg egy fekhelyen kívül ugyan azokat a tárgyakat lehet megvenni, amiket a vásárlás módban. :/

2012. júl. 8. 13:02
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi hát nekem nagyon fura hogy így oldották meg, meg az picit hiányzik ami sims kettőbe volt hogy kutyát is meg asszem a cicát is lehetett tanítani ilyen akadályok átugrására
2012. júl. 8. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!