Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Eldőlt a gépem, történt...

Eldőlt a gépem, történt valami baj?

Figyelt kérdés

Elég nagy gépházam van, és hihetetlenül ügyes módon úgy toltam az ágyat hogy az eldőlt és jó nagy hangja volt. Működés közben történt.

Egy sárga kis valamit találtam a gépházba, lehet letört valahonnan, de félórája gondolkozom honnan, de nem jövök rá. Bekapcsoltam a gépet, minden tökéletesen működik. A ventillátorok is rendesen forognak.

Nem tudom mi lehet ez a kis sárga valami. De mégha azt nem is vesszük figyelembe, akkor más történhetett?

2014. okt. 28. 23:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha műküdik, akkor nincs baj, azt esetleg érdemes ellenőrizni, hgy a ventillátorokba ne érjen bele egy kábel se, kicsit mindent benyomkodni újra a helyére és nem lesz gond. Nekem a múltkor munka közben dőlt el egy kolléga jóvoltából, de semmi baja nem lett azóta sem.
2014. okt. 29. 00:13
 2/17 A kérdező kommentje:

És honnan tört le az a sárga valami? Nem baj ha nem teszem vissza?

Köszi a választ egyébként ! ment a zöld!

2014. okt. 29. 00:17
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fej belevert a lemezbe, azt most csak akkor veszed észre, ha pl. leszakadt valami róla :) de később okozhat gyorsabb elhalálozást.
2014. okt. 29. 00:27
 4/17 A kérdező kommentje:
Ezt nem teljesen értettem utolsó, végülis minden rendben máködik, de mégis lehet baj?
2014. okt. 29. 00:51
 5/17 anonim ***** válasza:
Tegyél fel képet arról a sárga valamiről, hátha megtudjuk mondani mi az.
2014. okt. 29. 00:59
 6/17 A kérdező kommentje:

Oké. Megköszönöm ha segitetek:

[link]

2014. okt. 29. 01:10
 7/17 A kérdező kommentje:

Itt van még 1. Itt már látszik hogy tobb mint valoszinu ez letört valahonnan

[link]

2014. okt. 29. 01:14
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Tuti, hogy letört valahonnan. Nézz szét, hogy hol találsz egy ugyanilyen színű műanyagot, aminek pont ilyen letört felülete van. Amúgy egyáltalán nem látszik létfontosságúnak, vagy valami távtartó, vagy valami rögzítő lehet, de mivel megy a géped, ezzel pont nincs baj. De az szinte biztos, hogy a vincsiden történt baj, de arra majd rájössz 1-2 hét használat után, hogy pontosan mi.
2014. okt. 29. 01:24
 9/17 A kérdező kommentje:
Mért mi történhetne azzal? Meg ha most mükodik akkor kétlem hogy kesobb Baja lenne. Bár nem vagyok profi az ilyesmibe. Nem szeretném hogy bármi baj legyen. Tobb az esélye hogy nem tortent semmi nem? Vincsimmel mi lehet?
2014. okt. 29. 01:28
 10/17 anonim ***** válasza:

Kezdjük az alapokról. Úgy képzeld el a vincsesztert mintha sok bakelitlemezt tettek volna egymásra. Mivel eldőlt a géped így a tűk megkarcolták a lemezeket Az a pár giga már elveszett(attól függ mekkora a wincseszter). Több baja nem lehetne gondolná az ember de mivel van benne egy sérülés ami folyamatosan ütögeti a tűt így újabb sérülések keletkeznek majd újabbak és ez így meg tovább még teljesen használhatatlan nem lesz.

Ha van valami fontos a merevlemezen akkor azt most mentsd le(bárhova, ahol elfér, felhő, dvd, másik merevlemez)

Szedd le a HD Sentinel nevű program próbaverzióját, az megmutatja hol áll a veszteség. Naponta indítsd el a programot, mert lehet hogy exponenciálisan fog nőni(eleinte kicsi(akár ki sem jelzi), majd idővel megugrik)

2014. okt. 29. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!