Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ki szerint működne? 128Mb/2Gb

Ki szerint működne? 128Mb/2Gb

Figyelt kérdés
Van egy 2Gb-os pendrivem aminek elromlott az USB vezérlő IC-je, és még van 1 128Mb-os pendrivem(amit még a kőkorban vettem), és arra gondoltam, hogy ha a 2Gb-os flsh memóriát valahogy átforrasztanám a 128-asba(a 128-as flash memo helyére) akk működne, vagy kár vele időt és pendrivet pocsékolni?
2010. jan. 25. 20:11
 1/6 anonim válasza:
figyelj ha értesz az ilyenekhez és nem sajnálod azt a kőkori pendrivot akkor próbáld meg de szerelő is biztos meg tudja csinálni
2010. jan. 25. 20:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kár, már csak azért is, mert a 128-as valószínűleg nem USB 2.0-s (persze ez egyáltalán nem biztos, csak látatlanban így tippelek). Csak akkor próbálkozz vele, ha tényleg tudod, hogy mit csinálsz.
2010. jan. 25. 20:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát van egy elektroműszerész ismerősöm, vele sztem. meg tudnám csinálni!
2010. jan. 25. 20:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, hogy mik lennének a vélemények!
2010. jan. 25. 20:20
 5/6 anonim válasza:

Vezérlő ic-től függ, hogy ismeri-e azt a memóriát ami beforrasztasz.

Én próbálkoztam egyszer kicserélni egy ilyen modult, de nekem nem jött össze.

Persze attól neked még összejöhet. Sok sikert.

2010. jan. 25. 20:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de lehet nem próbálkozok!
2010. jan. 26. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!