Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy lehet kikapcsolni a...

Hogy lehet kikapcsolni a gépen a sok hirdetést? Bármit nyitok meg, mindenhol hírdetés van?

Figyelt kérdés

Annyira idegesít :(

25/L

2014. okt. 21. 14:29
 1/7 csabika1971 ***** válasza:

Az itt születő válaszokra én is kíváncsi leszek.

Annak idején nekem csak erre a kérdésemre annyit mondta: "egyes pénzes Antivirus rendszerekben van ilyen opció, amúgy meg tanuljam meg elviselni őket."

2014. okt. 21. 14:37
 2/7 csabika1971 ***** válasza:
*mondta - mondtak
2014. okt. 21. 14:37
 3/7 anonim ***** válasza:
A böngészőben bemész az Eszközökbe és ott találsz egy olyant, hogy Adblock. Most nem tudom mire kattints, mert nekem már be van állítva, így biztos nem ugyanaz van a listában, mint neked, de szerintem egyértelmű lesz. Ha jól emlékszem ráklikkelsz és pillanatok alatt telepíti az Adblock alkalmazást. Utána indíts újra a böngészőt és volt reklám nincs reklám.
2014. okt. 21. 14:43
 4/7 Ügyet Lenke ***** válasza:
0%
adblock kiterjesztés, pop up blocker...stb...ezek a böngésződ plusz alkalmazásai...maga a géped nem lehet tele hirdetéssel
2014. okt. 21. 14:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Állandóan felugranak ablakok most már ha arra is klikkelek, hogy válaszoljak valakinek.
2014. okt. 21. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Ok. De most miért is nem próbálod meg amit írtam? :-)
2014. okt. 21. 15:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Ott elakadtam, hogy mi az a böngésző, és hol találom.
2014. okt. 23. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!