A Skypeba hogyan tudom kikapcsolni az automatikus angol szöveget? kerestem már beállításokban, skype mappájában, mindenhol. Hogyan tudom kikapcsolni?
2012. júl. 31. 11:32
3/5 anonim válasza:
Idáig keresgéltem, sajnos nem tudom a választ. A kis zászló ikont honnan másoltad be? Mert nálam az ikonok közt nincs is ilyen.
Én innen küldtem át egy zászló ikont próbaképpen, és minden gond nélkül /mármint angol szöveg nélkül/ átküldte. Sajnálom, de passz.
4/5 anonim válasza:
Ez egy plugin a Skype-hoz, azt kell törölnöd. Az óra mellé töltődik be a gépeden, de nem emlékszem a teljes nevére (valamilyen Fish, hasonlóan, mint a Babelfish, amely szintén egy nyelvi fordító). Nekem is megvolt ez a plugin, de halálba idegesített és töröltem. :)
5/5 anonim válasza:
Ahh, csak eszembe jutott végül a Skype plugin neve: Clownfish. Szóval ezt kell törölnöd. Vagy kapcsold ki, és ha mégis kellene valamikor, nem lesz szükséges ismét feltenned, elég lesz visszakapcsolnod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!