Mi baja az androidos tabomnak? Ez valami vírus lenne?
Figyelt kérdés
Hely van bőven, mégis úgy csinál mintha kevés lenne a memóriája. Megnyitok egy alkalmazást, pár percig fut, azután laggol végül bezárja. Ez minden alkalmazásnál így van. Azt hittem vírusos , ezért két fajta vírusírtót is telepítettem rá, viszont egyik sem írta ki hogy gyanús fájlt talált.Ja és most azt is megfigyeltem, hogy lezárt állápotba is eszi az akist ezért fél nap alatt lemerül.(ki van kapcsolva a wifi és úgyis merül)2014. okt. 4. 20:02
2/6 A kérdező kommentje:
De akkor törlődik minden nem? :/
2014. okt. 4. 20:49
4/6 A kérdező kommentje:
:/ hát szerintem nem törlöm, hacsak nem találok jobb megoldást. De azért köszi az ötletet. Más tipp?
2014. okt. 5. 09:09
5/6 anonim válasza:
Akkor találd meg melyik app szívja le.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :-) a gyári visszaállítás segített. Az alkalmazásokat és fájlokat elmentettem memóriakártyára és úgy már csak a számomra lényegtelen dolgok törlődtek :-)
2014. okt. 5. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!