Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ebben az esetben mi a megoldás?

Ebben az esetben mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy 1 éve kb neten vettem egy T-mobile-s sim kártyát.. Pár hónapja pedig jött az sms, hogy aranykártyás lettem. Ebben az esetben én is feltudom használni a kedvezményt? Hisz nem az én nevemen van a kártya.. vagy ez nem számít? :) Köszönöm előre a segítséget!
2010. jan. 21. 15:21
 1/1 anonim válasza:

Én úgy tudom, hogy az arany kártya névre szól, szóval maga a kedvezmény is...Ha átíratod 1 t-mobile üzletben a kártyát a nevedre (de ahhoz az előző tulajdonos is kell) akkor gond nélkül felhasználhatod az arany pontokat illetve az azzal járó kedvezményeket is...

Én korábban azzal hidaltam át egy hasonló problémát, hogy mindent telefonon intéztem és így nem derült ki, hogy nem én vagyok az eredeti tulaj..

2010. jan. 25. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!