Hogy kell beszerelni a mágneszárat a kiskapuba?
Van kaputelefonom és van rajta kapunyitó gomb. Az üzletben azt mondták hogy kimarad 2 kábel és az kell a mágneszárhoz.
Nekem ez így egy kicsit kevés infó. Hogy kötöm rá? Mitől nyílik ki a zár? A zárig kell elvinni a kábelt? Ha elvágja valaki a kábelt akkor nem nyílik ki a kapu??
Mondjuk még nem vettem mágneszárat, mert itt nálunk az üzletben 6000 ft lett volna és most nem akartam annyit költeni, de szeretnék egyet.
Előre is köszönöm a segítségeket.
OK.
Próbáljuk meg. Az el. zárat a kapuban lévővel szemben kell felszerelni.Vásárláskor tudni kell, hogy milyen feszültségűre van szükséged (12, 24, 230, Voltosak általában.) A kaputelefonon lévő nyitógombtól kell egy kéteres kábelt elvinni a mágneszárig. Megmérni a nyitógombnál a feszültséget -ilyen feszültségű zárat kell venni!
A működési elv alapján: megnyomod a nyitót - behúz az elektromágnes - felszabadul az eredeti zár nyelve előtt a gátló. Közben zümmög egy kicsit, ekkor lehet a kaput "belökni"
Hirtelen ennyi, ha van még kérdés, szívesen segítek, bár mint írtam, bizonyos mélységű elektromos ismeretek kellenek ehhez a munkához.
Minden esetre - sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!