Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Laptop hűtési probléma, mi a...

Laptop hűtési probléma, mi a megoldás?

Figyelt kérdés
HP Pavilion g6-1211eh laptopom 2 éves és fellépett egy komoly probléma. A ventilátorja lassan pörög és nem kapcsol nagyobb sebességre, mikor kéne. Sűrített gázt is használtam már a tisztításához. A legnagyobb gondom, hogy ezt csak az AMD videókártya driverjeivel(CCC) csinálja, ha a Windows Update -ből töltöm le, akkor rendesen pörög a ventilátor és egyszer sem melegszik túl a gép, de sok program nem fut rendesen a CCC nélkül. Egész nyáron próbáltam megcsinálni, telepítgettem, használtam a Microsoft Fix it -et is hátha, még a windows -t is újra raktam többször is, de nem változott. Bios és a driverek a legfrissebb verziók vannak fent. A hőmérséklete (CCC driver -el): alapjáraton 41-45 C , programok futtatásakor 47-49 C , játékoknál 50-60 C . CCC nélkül nem haladja meg a 46 C -ot még játékoknál sem. Ha valaki adna erre megoldást (szétszedésen és szervizen kívül) akkor azt előre is megköszönném!

2014. szept. 19. 17:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Irtsd le az AMD mindenét, különös tekintetetl a CCC-re, és rakd fel csak a videokártya driverét, CCC nélkül!
2014. szept. 20. 00:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségedet! Sokat segített, végre rendesen működik a hűtése és a teljesítménye is növekedett.
2014. szept. 20. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!