Mi lehet a baja az Asus Nexus7 2013-amnak? Egyik percről a másikra, nem írja ki, hogy tölt, de tölt, csak nagyon lassan. Részletek lent.
Figyelt kérdés
Egyik percről a másikra észre vettem, hogy töltőn van a tab, de nem írja, hogy töltene. Ez után ki próbáltam a gépre rá kötni usb vel, a töltős usb vel sem írta, más usb vel sem. Majd ki próbáltam a Samsungos töltőmmel, azzal sem írta hogy tölt. Persze az asus-es töltő rendesen töltötte a samsungostelómat, és az usb is. De ha pl ki kapcsolom, fel dugom tölteni, akkor, ha pár másodpercig nyomom a bekapcsolást, akkor fel ugrik a töltős animáció, pár másodperc után eltűnik.2014. szept. 15. 21:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!