Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nexus 7 2013 rootolás után is...

Nexus 7 2013 rootolás után is gyárilag megkapja az update-eket?

Figyelt kérdés
Szeretném rootolni a Nexus 7 2013-as táblagépemet, viszont szeretném, ha a legfrissebb update-eket gyárilag megkapná, és nem nekem kéne "manuálisan" ráhúzni a tabletre. Tudom, hogy telefonoknál a rootolás után csak "manuálisan" lehet frissíteni a telefont, viszont valahol ezt olvastam, és látok rá némi esélyt, mivel a Nexus-ok fejlesztőknek szánt modellek. Aki tudja a választ, kérem segítsen!

2014. febr. 11. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:

" Tudom, hogy telefonoknál a rootolás után csak "manuálisan" lehet frissíteni a telefont"

Rosszul tudod, root nincs kihatással az OTA frissítésekre, magyarul rootolhatsz, és amint elérhető egy szoftverfrissítés már töltheted is.

2014. febr. 11. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:

"a Nexus-ok fejlesztőknek szánt modellek"

Illetve ez sem helyes így, de van némi igazságtartalma.

2014. febr. 11. 18:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak azért írtam a frissïtésről, mert egy galaxy s3-at rootlotam, és utána már nem tudtam a telefont frissíteni 4.3-ra, mïg egy másik, ugyanolyan lte-s s3-at gond nélkül le tudtam frissíteni.
2014. febr. 11. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Érdekes, kicsit jobban utánanézve már azt írják, hogy rootolt telefon esetén mégsem kapnak sokan OTA frissítést, pedig a "szakik" azt írják, hogy nincs semmi akadálya.

Elméletileg ha a /system partíció módosítatlan, akkor kapsz OTA frissítést, a root meg gondolom a /system mappába másol fájlokat, és ez miatt nem kapsz OTA-t ha rootolva vagy. Röviden szólva, ha rootolva vagy, nem kapsz frissítéseket. De igazából 1 perc unrootolni, szóval ez ne akadályozzon semmiben.

2014. febr. 11. 22:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem a rootolt s3-at, és supersu-ban unrootoltam, a custom recovery is eltűnt, mégsem tudok szoftver frissíteni. Talán a Samsung "hülyesége" vagy minden eszközön így van.
2014. febr. 12. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!