Megrázott az áram most lessz valami bajom?
Ma kb 1 órája hallgattam a zenêt fülesen és a külsõ hardomnak az usb os része a földön volt a tápkábela pedig be volt dugva a hard ba és (mezítláb) râléptem és megrázott/megcsípott
lehet bajom??
13/F
Nem világos hogy mi rázott meg
Ha a 230V és utána bemész a kórházba akkor az a hivatalos eljárás hogy befektetnek az intenzívbe 24 órára mert 24 órán belül bármi is történhet. de ha 12 óra alatt nem történt semmi akkor már viszonylag kicsi az esélye hogy fog.
Viszont ilyenkor egy EKGt mindenképpen érdemes megcsináltatni
Javítsatok ki ha tévedek, de külső meghajtóknak a tápjából már csak 5/12 V jön ki és 2-2 A.
Az USB csatlakozóban pedig nincs is táp.
de igen! Az USB csatlakozóban is van táp, különben nem lehetne mobil telefont tölteni vele.
#8, megnézem, amint te egy külső HDD USB csatlakozójával (amit bedugsz a gépbe) telefont töltesz :)
Egyébként szerintem a kérdezőn gyapjú pulcsi volt (ilyen időben már kell is) és mindössze csak leföldelte magát a csatlakozón keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!