Mi a Blue Screen hiba? (Kék képernyő hiba. ) Ez volt a baj a gépmnek is vagy 4 napig. Azt írta gépem hogy rendbe hozta a hibát de mitől lehetett és mivel akadályozzam meg hogy ismét elő ne jöjjön?
Figyelt kérdés
A Blue Screen hiba nálam (legalább is ezt csinálta) hogy a gép hirtelen újra indult (nálam amúgy mindig játék közben) nehogy adatot veszítsen meg ilyenek (ezt írta a Windows weboldalán hibajelentés után).Ez nagyon idegesítő volt.Ötletek?2010. jan. 18. 17:20
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
A Windows most akkor helyre hozta mert nekem most úgy félórája azt írta ki hogy a Windows helyreállított egy súlyos hibát szóval akkor már nincs kék halálom ?
2010. jan. 18. 17:31
3/7 A kérdező kommentje:
Meg hogy hibajelentést küldjek-e vagy sem?
2010. jan. 18. 17:31
5/7 anonim válasza:
A Windows nem helyreállított, hanem helyreállt egy súlyos hiba után. Ha ugyanazok a körülmények, valószínűleg ugyanúgy kék képernyő lesz a vége.
6/7 A kérdező kommentje:
Csak tudod az a fura hogy bírja a gép semmit nem csinál ha csak netezek meg ilyenek de ha elkezdek játszani ott is bír vagy 4-5 órát de utána Blue Screenel és csak utána is csak akkor ha elkezdek játszani de akkor már ugy félóránként...Nem értem.
2010. jan. 19. 06:33
7/7 A kérdező kommentje:
Lehet szerintem a procival van gond mivel akkor kezd el blue sreenelni amikor már elég meleg a processzor, ha hagyom pihenni vagy 2-3 órát és újra bekapcsolom simán tudok játszani megint 4-5 órát.
2010. jan. 19. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!