Mennyi ideig kell tölteni a AA-s 2650mAH-s ceruzaaksit? A csomagolásán nincs semmi info.
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 22:30
1/10 anonim válasza:
Én is hasonlót kérdeztem tegnap:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-k..
2/10 anonim válasza:
Attól függ. h milyen töltőárammal .
3/10 issti válasza:
A töltőn szokott lenni inkább tájékoztató, hogy mekkora árammal tölt, és mennyi ideig.
4/10 anonim válasza:
Nekem van Eneloop gyorstöltőm, ami 2 óra alatt feltölti, a régi Energizer töltőm meg 5 óra alatt tölt. Szerintem ez ezektől függ.
5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és még annyi hogy egy energizer töltőn +aksin azt láttam hogy 13 óra töltési idő akkor ez irreális?mert én töltöttem szorgosan 13 órát lehet hogy ezzel kinyírtam?általában hány óra a reális tól-ig kb?
2010. jan. 18. 15:20
6/10 anonim válasza:
VARTA töltőm van, 15-16 óra alatt tölt fel. Mikor kész a töltés, kikapcsol. Előfordult, hogy 24 óra után kapcsolt ki.
7/10 anonim válasza:
Nekem kb 23 óráig kell tölteni és nem kapcsol ki automatikusan.
De a töltőn kell lennie valami adatnak.
valahány mA .
az első
8/10 anonim válasza:
Egyszerű számolás: az akksi kapacitását el kell osztani a töltőárammal és megszorozni 1,414-gyel (sqrt(2)).
Példa: akksi 2100 mAh, töltő 150 mA.
Töltési idő: 2100/150*1,414=20 óra
9/10 anonim válasza:
Ezt az utolsó hozzászólást nem értem. Miért kell szorozni? Ha 150 mAh -val tölti, az azt jelenti, hogy óránként 150 mA -t tölt rá. Így viszont 14 óra elég a 2100-as akkuhoz, mi ez a szorzás még hozzá?
10/10 anonim válasza:
Mert a töltés hatásfoka nem 100%-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!