Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szeretnék összerakni egy...

Szeretnék összerakni egy hordozható hangfalat?

Figyelt kérdés

A hangszórókat venném, ilyen Pioneerre vagy JBLre gondoltam, csak nem tudom ,hogy hogyan lehetne azokat meghajtani elemmel vagy akkuval? meg hogy csinálok AUX csatlakozást?

Kezdő villanymérnökséget most kezdek de ezeket még nem tudom, szóval jól jönne a segítség :)

2014. szept. 4. 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:

"Szeretnék összerakni egy hordozható hangfalat?"

Ezt neked kell tudnod... :D

2014. szept. 10. 09:54
 2/2 greg.. válasza:

Az a legegyszerűbb,ha kész cuccokat szedsz össze.

Első lépés.

Kell egy hangsugárzó(hangfal).Itt az érzékenységére figyelj,minél nagyobb ez a szám,dB-ben lesz megadva,annál hangosabb lesz a kész cucc.Méretet meg stb nyílván te és az anyagi kereted dönti el.

Második lépés.

Kell egy erősítő.Építhetsz is magadnak egyet,de szerintem kezdőként hanyagold.

12 voltról működjön,vagyis szabvány autó akksiról,ez a legegyszerűbb.Tehát lehet autós erősítő is!Ne fejegység legyen,mert arra macerás telefont kötni ha erre gyárilag nincs rajta lehetőség.!Tehát autós erősítő,2 csatornás elég lesz.Ezen lesz RCA csatlakozó,egy RCA-3,5mm jack kábellel simán rá tudsz kötni telefont vagy akármit.

Harmadik lépés

Akkumulátor.

12 Voltos akkumulátort bármelyik autós szaküzletben kapsz.Felesleges óriási amperórásat(Ah) venni,mert nem fogyaszt annyit az erősítő.Elég mondjuk 12 volt 13Ah-s is!:)

Értelemszerűen összekötöd az egészet!

Esetleg ha Pest megyében a közelemben laksz,szívesen segítek!Bármi kérdésed van írj privátot!

2014. szept. 28. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!