Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Power...

Mi a véleményetek a Power Bank hordozható akkumulátor töltőkről?

Figyelt kérdés

Konkréten ez az 50.000mAh-ás érdekelne.

[link]

Gondolom, 50.000-t nem ad le, de ha ennyi pénzért 25.000-t kicsikarok belőle, bőven jó. Valaki használt már ilyet? Mik a tapasztalatok? Elsősorban azok véleményére lennék kíváncsi, aki már használta, nem azokéra, akik azt írják, "én ilyen gagyi kínai sz..t-t nem vennék."

2014. júl. 24. 12:18
 1/8 dirtboy ***** válasza:

én sem használtam ilyet de gondolkozz már kicsit.

22dolcsiért 25 000mAh is brutális lenne.

nekem colorovo 6800van de ebből sem tudok 3000mAh nál többet kicsikarni az fix.

egy ilyen hanta adattal rendelkezőből meg ki tudja mennyi jön ki.

személyes véleményem hogy ezen csak valaki meggazdagodik,sok ilyen hirdetés van.havernak pl a 2500as szintén ebay-es, a 2100as aksin 20%ot töltött.

az 420mAh-t jelent.

2014. júl. 24. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
így van, nagyon jó, ha a 20adát le tudja adni. ahhoz egy kicsit nagyobbnak kellene lennie.
2014. júl. 24. 12:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha nem lennének kétségeim, nyilván nem tettem volna fel a kérdést. Köszönöm a válaszokat! Tapasztalatokat várok, nem csak találgatásokat!!
2014. júl. 24. 12:44
 4/8 dirtboy ***** válasza:
olvastam hogy felhasználó vélemény érdekel de arra kb 1 a millióhoz az esély hogy olvassa a kérdésedet olyan aki már vett ilyet.
2014. júl. 24. 13:16
 5/8 A kérdező kommentje:

Én pedig meg is köszöntem a hozzászólásodat. Semmi bántót nem éreztem abban, amit írtam, de ha így jött le, akkor bocsi.

A 3-nak meg köszönöm az észrevételét...

2014. júl. 24. 13:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem van egy 2600 Mah-s kis power bankom. Egy biztos, hogy amit Te néztél, ez az 50.000-es egész biztosan kamu. A legnagyobb gyártóknak is a legnagyobb power bankjuk 18 000 mah-s, de némelyiknek 11-12 000, márkától függ.
2014. szept. 11. 16:59
 7/8 anonim válasza:
Nekem van 1 8800mAh-os Power Bankom,és a 3000mAh-os táblagépet csak 50%-ra tölti!
2015. aug. 7. 16:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy szeretett és sokat használt 5200mAh Navon power bankom van amivel kétszer 100%-ra tudtam tölteni új korában a Huawei p8 lite 2000mAh mobilom. Ez teljesen korrekt kapacitás. De például vásároltam kirakodó vásáron nem is olyan olcsón olyan robbanásveszélyes napelemes power bankot amire 20 ezer milliamper volt írva de amikor szétszedtem csak egy ötezres lipolimer aksi volt benne amin egy árva adat sem volt feltüntetve. Ráadásul fel volt fújódva és újonnan rossz volt. A napelem is csak 76 miliamperen töltött volna a tűző napon 3.5 volton úgy, hogy túltöltés védelem sem volt benne. Kidobtam a (szelektív) kukába mielőtt baj történt volna.
2017. ápr. 4. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!