Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A facebook chat adatait...

A facebook chat adatait milyen úton tudom elérni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval szeretnék csinálni egy facebook messengert magamnak a gépemre, mert zavar, hogy ilyen még nincsen, és nem tudom, hogy milyen porton/hogy tudom elérni azokat az adatokat, amiket a chat használ.

2014. szept. 4. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:

például letöltöd a messengert a facebook oldaláról, mert van ilyen. Vagy használod a skype-t vagy a digsby-t mert az is tud ilyet.

Vagy te egy önjelölt programozó lennél? :)

2014. szept. 4. 17:48
 2/6 anonim ***** válasza:

"mert zavar, hogy ilyen még nincsen,"

A Pidgin és a Yahoo Messenger is képes kezelni a Facebook chatet.

2014. szept. 4. 17:49
 3/6 A kérdező kommentje:

nem azt kértem, hogy fikázz, hanem segítséget, és igen, én szeretném ezt magamnak megcsinálni

az értelmes válaszadóknak pedig előre is köszönöm, hogy nem fikáznak, és hogy segítenek

2014. szept. 4. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kell facebookra egy alkalmazást írni aminek van engedélye az üzenetküldéshez hozzáférni..
2014. szept. 4. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:
És a chat-partner mit fog használni?
2014. szept. 4. 18:42
 6/6 A kérdező kommentje:

na igen, az lenne a kérdés, hogy hogy tudok neki engedélyt adni, hogy tudjon üzenetet küldeni (lehet hogy ez egy kicsit bénán hangzik...)

a partner viszont a facebookról küldene... legalább is ezt szeretném

2014. szept. 4. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!