Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyit kaphatnék ezért a gépért?

Mennyit kaphatnék ezért a gépért?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék hogyha feladnám valamelyik aukciós portálra (vatera,olx) a gépemet mennyit kaphatnék érte?

Konfig:

NVIDIA Geforce 8600gts(256mb,128bit)

2gb DDR2 800-as ram

Intel DualCore E2140 1,6GHz

80gb IDE-s vinyó

160gb satás vinyó

2014. aug. 30. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
20 ezer
2014. aug. 30. 21:27
 2/3 anonim válasza:

Igen, nagyjából 20 ezer. Annyit tudok hozzáfűzni én sem hittem, (tapasztalat) azt hittem ilyen nincs, de függ az oldaltól is, persze ha valaki keres valami az általában ezeket az oldalakat végig böngészi és utána dönt, ha van valami kis sütnivalója. Szóval pár ezret itt-ott tudsz rajta nyerni hirdesd meg olcsóbban és drágábban is más-más oldalon. A rutinosabbik, persze kiszúrja, hogy ezt 10 perce láttam az előző oldalon, osztán max. néz egyet. Picit mehetsz vele feljebb, mint 20k, de nem sokat.

Remélem segítettem! :)

2014. aug. 30. 21:57
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2014. aug. 30. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!