Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » SOS! Ma Movie Makerrel vágtam...

SOS! Ma Movie Makerrel vágtam videót és nem tudom összevágni, miért?

Figyelt kérdés
Tehát youtuberól letöltöttem, azokat megvágtam és most szeretném a megvágott videókat összeszerkeszteni, mindezt Windows Movie Makerrel. A gond csak az, hogy ha rákattintok arra hogy videó kiválasztása, és belépek a mappámba (ahova elmentettem az összes megvágott videót), akkor azt írja, hogy üres a mappa. De miért van ez? Léteznek a fájlok, megnéztem, csak valami nem stimmel a fájltípusukkal vagy nem tudom mivel! Segítek: az egyik fájl neve ez: 89.wlmp és a többinek hasonló végződéssel ez a neve. kérdezem én hogy tudnám végre összeszerkeszteni movie makerrel? Nagyon fontos lenne, segítsetek

2014. aug. 28. 14:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
de ne azt mondjátok már könyörgöm, hogy mi volt a hiba, hanem hogyan lehet megoldani!!
2014. aug. 28. 15:25
 12/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos...

Nem tudod összeilleszteni őket...az eredeti fájlokat egymás után a Maker-be másolva készítsd el újra...:(

2014. aug. 28. 15:35
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen, már azon is túl vagyok 2x -.-" és nagyon ideges vagyok most már, ugyanis minden jól halad, szépen egymás mellé másolom a videókat (vagy hogy kell mondani) és egyszercsak nem tudom miért, a közepéről elkezdi nekem odaírni, hogy hibás a videó és kitörli.....feladom
2014. aug. 28. 16:24
 14/20 anonim ***** válasza:

Akkor nincs más hátra: [link]

:)

(vajon hány helyre linkeltem...:))))

2014. aug. 28. 16:29
 15/20 anonim ***** válasza:
Úgy kell videókat összevágni, hogy egy vágóprogramban betöltöd az összes videót egyszerre, és egymás mellé rakod. Ha külön-külön csinálod, akkor bajban vagy. A Premiere és a Vegas hálistennek be tudja tölteni a saját projectjeit videóként, de a Movie Maker tudtommal nem képes erre.
2014. aug. 28. 17:01
 16/20 A kérdező kommentje:
Igen, most a sony vegast elkezdtem letölteni, de számomra furcsa hogy olyan sok személyes adatot kér, valami regisztrációhoz..még a pontos lakcímet is, csak nem értem mi szükség erre?!
2014. aug. 28. 17:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Legális vagy tört Vegast töltesz?
2014. aug. 28. 17:45
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát a letöltést abbahagytam, vagyis a regisztrációt hagytam abba, így nem tudom/fogom használni. Amúgy nem tudom, de remélem a legálisat
2014. aug. 28. 17:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Amúgy azért kérdezi meg, hogy tudja a Sony, hogy ki használja, meg adatgyűjtés.
2014. aug. 28. 18:08
 20/20 A kérdező kommentje:

Jó, de akkor nyugodtan kitölthetem?

Csak mert tényleg nem sok regisztrációnál kell megadni lakcímet stb

2014. aug. 28. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!