Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » SOS! Ma Movie Makerrel vágtam...

SOS! Ma Movie Makerrel vágtam videót és nem tudom összevágni, miért?

Figyelt kérdés
Tehát youtuberól letöltöttem, azokat megvágtam és most szeretném a megvágott videókat összeszerkeszteni, mindezt Windows Movie Makerrel. A gond csak az, hogy ha rákattintok arra hogy videó kiválasztása, és belépek a mappámba (ahova elmentettem az összes megvágott videót), akkor azt írja, hogy üres a mappa. De miért van ez? Léteznek a fájlok, megnéztem, csak valami nem stimmel a fájltípusukkal vagy nem tudom mivel! Segítek: az egyik fájl neve ez: 89.wlmp és a többinek hasonló végződéssel ez a neve. kérdezem én hogy tudnám végre összeszerkeszteni movie makerrel? Nagyon fontos lenne, segítsetek

2014. aug. 28. 14:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
szerintem a windowsos movie maker nem videóvágásra lett kitalálva, csak valaki valahol tévedésből elnevezte movie makernek
2014. aug. 28. 14:09
 2/20 A kérdező kommentje:
akkor mivel csinálhatnám meg???
2014. aug. 28. 14:10
 3/20 A kérdező kommentje:
amúgy de, videót is összelehet vágni vele, én már százszor csináltam, csak nem úgy hogy vágott videókat szerkesztek össze
2014. aug. 28. 14:10
 4/20 anonim ***** válasza:

Szia!

A wlmp kiterjesztés már a Movie Maker-rel elmentett project.

Project megnyitása lehetőséget válasz a főmenüből.

2014. aug. 28. 14:12
 5/20 A kérdező kommentje:
megpróbálom, meglátjuk mi lesz :)
2014. aug. 28. 14:12
 6/20 A kérdező kommentje:
Igen az odáig rendben van hogy megnyitom, de így csak egyet nyit meg és nem tudom összevágni:/ valami más ötlet?
2014. aug. 28. 14:13
 7/20 anonim ***** válasza:
...mert ezek már elvégzett projectek...:(
2014. aug. 28. 14:21
 8/20 A kérdező kommentje:
sehogysem tudom összevágni?:( annyit dolgoztam vele..
2014. aug. 28. 14:21
 9/20 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy külön-külön projektekbe tetted az összes külön videót, és ott vágtad le az elejét meg a végét? Mert ha igen, az nagy hiba volt.
2014. aug. 28. 15:12
 10/20 A kérdező kommentje:
az elejét meg a végét? ott vágtam meg ahol éppen az adott részre szükségem volt
2014. aug. 28. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!