Milyen billentyüzetet vegyek?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam razer-on, de gondoltam előbb megkérdezem, hogy nektek mi a véleményetek róla?! Nem szeretnék sok pénzt kiadni feleslegessen! Esetleg valami ajánlat?2014. aug. 16. 13:19
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy én vagyok maradi,de szerintem egy olcsón is ugyanúgy működnek a gombok mint egy drágán...
2/7 A kérdező kommentje:
Ettől a választól féltem! Ha még nem ismerkedél meg a minőséggel, akkor lassan elkezdthetnél! És ne hasonlitgass egy sima billentyüzetet egy ilyennel: [link]
2014. aug. 16. 13:26
3/7 anonim válasza:
Nem írok könyvet számítógépen ,úgyhogy nekem mind1,de ha neked ettől jobb az életed akkor hajrá.
4/7 anonim válasza:
Nekem a legjobban a Logitech Internet 350 jött be. Már nem gyártják, ami helyette van, az már megint nem jó. Kényelmes, nem nyaklik, nem hibázik, és van rajta számológép gomb, amit nekem gyakran kell nyomogatnom. :)Nem adnék 130 dollárt egy billentyűzetért amúgy.
5/7 anonim válasza:
Egyébként nem 130 dollár hanem 140euró (13e forint a különbség).
Egyébként igaza van az első válaszolónak, billentyűzetben teljesen mindegy milyet használsz, most az, hogy világit, meg van rajta egy zöld logó nem jelent semmit. Inkább vegyél egy gamer egeret, és egy sima billentyűzettet
6/7 anonim válasza:
Sima billentyűzet alatt nem az ezer forintos tescos szarra gondolok, hanem egy 5-10e forintos billentyűzetre
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor most azokat kérdezem akik használnak ilyen billentyüzeteket. Mi a véleményük?
2014. aug. 16. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!