Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Samsung Smart TV-hez milyen...

Samsung Smart TV-hez milyen egeret és billentyűzetet vegyek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 22:59
 1/8 Cser Fülöp válasza:
Samsungot vagy ami még megbízható az a Trust
2013. jún. 22. 00:34
 2/8 A kérdező kommentje:
vezeték nélküli egér működik vele? ( Logitech )?
2013. jún. 22. 11:35
 3/8 Cser Fülöp válasza:
Szerintem nem lesz gond vele :) De azért a Boltban kérdezt meg hogy mikkel kompatibilis :D
2013. jún. 22. 20:57
 4/8 A kérdező kommentje:
okés:) köszönöm szépen! akkor jövő héten bemegy a media markt ba:)
2013. jún. 22. 22:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia, en nemreg vettem egy idei modellt, es a Logitech M125 vezetekes egeremet siman kezeli
2013. jún. 23. 14:28
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ":DD
2013. jún. 23. 20:09
 7/8 anonim válasza:

Elmondom az én esetem: Auchan: milyen egér jó a samsung 5500-hoz? Ezt a samsung kalaviatúrát ajánlom..15 ezerért. Ez biztos jó? Nézze meg a neten!

A neten nem volt egyértelmű, samsung közönségszolgálat:ehez a TV típushoz nem jó semmilyen klaviatúra!

Mediamarkt eladó: ez a 3 típus jó minden samsung tv-hez!

(Az egyik túl kicsi volt, a másikat nem lehetett kikapcsolni, a 3.tetszett)

A közeli Auchanban jóval olcsóbban megkaptam!

Típusa:Logitech MK270 Wirekess Combo

Nem lehet ki-be kapcsolni a TV-t róla, stb..., de nekem ez is elég, sőt az tetszik, hogy nem tapipados, hanem külön egér van hozzá.(egy bt dugával megy a kettő!) Végül is a klaviatúrát nem használom, mert az egér a paplanon is kitünően megy, a kaki Samsung TV-n csak 3 soros levelet lehet írni, mert lemerevedik (kevés a memóriája)

Melegen ajánlom!

Gabe

2016. márc. 28. 18:42
 8/8 anonim válasza:
Valki elmondaná hogy hogyan kell beállítani hogy kapja a jelet az egértől mert az nincs rajta beállítva sajnos
2021. márc. 7. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!