Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi van ha nem megy az impedenc...

Hiúz666 kérdése:

Mi van ha nem megy az impedencia illesztés?

Figyelt kérdés
Nagy impedenciájú (2.2 kOhm) bemenethez (audió interfész) akarok mikrofonokat csatlakoztatni. Ha kis impedenciás mikrofont veszek, távolabb vagyok az illesztéstől, ha nagyot sz@rabb mikrofont vettem... Tud valaki segíteni? Hogy lesz a legkevesebb jelveszteség?

2014. aug. 12. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
A high Z inputon kívül nincs más? Szerintem akkor jársz a legjobban, ha egy jó minőségű előfokot beiktatsz és szépen beszintezed.
2014. aug. 13. 11:13
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! [link] ez a cucc. a mikrofon-bemeneteknek ennyi az impedenciája. ahhoz hogy 8-16 sávban vegyek fel gondolom olyan előfok is kell. meg másrészt mit gondolsz, milyen mikrofont vegyek, kb. hány ohm-osat?
2014. aug. 13. 13:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja, hogy ez :)

Az 1-8 sávon hibátlanul kell működnie minden rendes mikrofonnal, impedanciától függetlenül. A 9-10-et meg line-ba kell állítani gitár helyett, akkor nem lesz high Z, és valami ilyenbe be kell dugni a maradék mikrofonokat: [link] és szimmetrikus kábellel átkötni őket a 9-14-es inputokba. Ez persze Behringer, szóval a minősége nem high end, de mondhattam volna Octopre-t is, de ezekkel az a baj, hogy akkor már inkább az ember ADAT-tel bekötné azt a 8 sávot a gépre, eladná ezt a Tascamot, és venne még egy Behringert, és azt is bedugná a gépbe, de mindkettőhöz kell olyan hangkártya, ami fogadja, szóval a világ végezetéig lehetne ezt variálni.

2014. aug. 13. 13:48
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget! szerintem egyelőre nem veszek hozzá mást, meg elvileg van hozzá 8+8 bemenet, ez is jó lesz egy darabig! köszi az infókat!
2014. aug. 13. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!