Milyen fülhallgatót vegyek?
Figyelt kérdés
Ebbe a hónapba már 3 fülhallgatót vettem, egyet 2000ft-ért, egyet 3000ft-ért egyet pedig most egy ezresért. Mindhárom 3 napon belül elromlott, szóval vissza tudtam vinni. Az egyikkel nem tudom mi történt, a másik kettőnek ott a végénél tört meg a vezeték, már az első napon, pedig alig használtam és csak itthon meg vigyáztam is rá, de ezszercsak elkezdett recsegni és ha ott megigazítottam akkor jó volt, de ha elmozdult megint recsegett.
Sajnos nincsenek 5000-ftjaim fülhallgatókra, eddig is mindig elég olcsón vettem és általában több, mint fél évet kibírt, most is ugyanolyanokat vettem, mint amiket eddig, dde hát én nem tudom miért fogok ki ilyen selejt darabokat... Milyet vegyek?
2014. aug. 11. 11:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!