Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen fülhallgatót vegyek...

Milyen fülhallgatót vegyek úgy 7000 Ft-ig?

Figyelt kérdés
Barátomnak a hónapban van a születésnapja, úgy évente 4-5 fülest elfogyaszt és kezdem picit unni, így 5-7000 között szeretnék neki venni egy olyat ami tényleg bírja és nem akkor lesz gond vele, amikor 1 hónapja már lejárt a garanciája. Hallottam, hogy Sennheisert csak magasabb árfekvésben ajánlanak, akkor milyet vegyek? Köszönöm előre is a kedves segítőknek! :)

2013. okt. 1. 10:38
 1/1 anonim ***** válasza:
igazából ha a cél az hogy sokáig bírja, akkor nem a fülhallgató minőségén, hanem a barátod hozzáállásán kéne változtatni. mivel általában nem szoktak hamar elromlani, max ha vagy szándékosan vagy véletlen tönkre teszik. volt alkalmam megtapasztalni, láttam belülről fülhallgatót, és mondjuk úgy, hogy még szétmarcangolt membránnal is szólt, ráadásul ilyen használat közben lehetetlen hogy megtörténik...mivel a membrán kemény vázban van. (az ütés sem árt, mint sokan gondolják) hacsak a barátod nem olyan kíváncsi mint én, és nem kezdi el szétszedni a megunt füleseit. így csak egy gyengepont marad: a drót és a csatlakozó. és az bizony a barátodon múlik, hogy ezek milyen hamar törnek majd el.
2013. okt. 2. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!