Windows sajátgép megnyitom és ablakos modba hozza be, nem pedig full képrenyőn. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hiába nagyítom ki ha kilépek belőle akkor vissza teszi nekem ablakos modba, hogy tudnám úgy beállítani, hogy megtartsa a beállításomat ?2014. aug. 10. 00:31
1/2 anonim válasza:
Windows 7? Ééérdekes, nekem most tűnik fel, hogy én is mikor belépek a sajátgépbe nekem is kicsi, aztán újraindításig megjegyzi, aztán újraindítás után elfelejti.
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem win8 van de eddig jó volt aztan valamiért ilyen lett és nemtudom mit lehetne vele csinálni, vanvalami ötletetek?
2014. aug. 10. 00:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!