Milyen epilátort ajánlanátok, nektek melyik vált be?
Figyelt kérdés
Eddig kozmetikushoz jártam, ő gyantát használt, ami nekem tökéletes volt, viszont jól jönne néha ha mondjuk épp nincs időm elmenni, vagy nem vagyok otthon akkor nem borotvát kéne használnom.
Kb mindenhol használnám (mármint a testemen :D) az is előny lenne ha akkumlátoros/elemes, de igazából az sem baj ha "vezetékes". Nem szeretnék érte több tízezreket kiadni, főleg hogy nem használtam még ilyen szerkezetet és nem tudom nálam hogyan válik be.
Tapasztalatok is érdekelnek :)Ja, és tényleg nagyon hangos az összes epilátor?
köszi!
2014. aug. 6. 14:04
1/2 anonim válasza:
Nekem ilyen régi braun epilátorom van, szerintem nem vészes a hangja se. Én meg vagyok elégedve vele, én is használom a karomon is, meg lehet szokni. Hát a szépségért már csak meg kell szenvednünk ;)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Hát igen >< hmm.. te mennyiért vetted? A gyenge(vékony) szőrszálakat is jól kiszedi, vagy van úgy hogy csak eltépi?
2014. aug. 6. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!