Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 2 számítógép / monitor de...

SchossoW kérdése:

2 számítógép / monitor de csak 1 kép. Megoldható?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tudom nagyon hülyén hangzik a kérdés felül de itt részletesebben le fogom írni mit is akarok. Szóval bele is kedzek. Van 2 laptop az egyik külső monitorra kötve mert a sajátja letört. Azt szeretem megoldani hogy mind a 2 gépen feláll a rendszer de most jön a lényeg! Az egyiken csinálnék valamit és azt továbbítani a másik monitorra(teamviewer nélkül) úgy hogy közbe azon is tudjak más dolgokat csinálni. Ez remélem így érthető. Aki tudja hogy mi erre a megoldás annak nagyon nagyon hálás lennék. Valami ha nem világos kérdezz nyugodtan!

2014. aug. 5. 17:15
 1/4 A kérdező kommentje:
Óh és még azt el felejtettem oda írni hogy semmi switch és hasonló dolgok nélkül kellene ezt megcsinálni.
2014. aug. 5. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Még mindig nem értem.

Van 1 db monitorod, és 2 képet akarsz rajta látni? Hogyan, oszott képernyőn? Vagy 50% átlátszósággal?

Egyik sem oldható meg az említett feltételekkel.

2014. aug. 5. 17:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Van a laptop monitor az egyiken. A másik külsőre van kötve. Tehát mind a 2 ad képet de nekem úgy kellene hogy az egyiken mondjuk játszok és a másikon is meg tudjam azt jeleníteni valami program segítségével. De közbe tudjak rajta zenét vagy bármit állítgatni.
2014. aug. 5. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyszerű. A monitoron játszol, a másik gépet pedig monitor nélkül, billentyűparancsokkal irányítod.
2014. aug. 5. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!