A SPAR, Tesco, Auchan kasszáknál van az a izé, ami csipog ha valaki lopni akar, az milyen dolgoknál csipog, jelez?
Figyelt kérdés
Múltkor vásároltam és becsipogott,Kiderült hogy a kasszásnő nem húzta le a hajbalzsamot és a dezodort. De én eddig úgy tudtam hogy csak szeszesitaloknál és ruháknál csipog be,mégis becsipogott a vonalkódra is,ez mi?! Nem értem. Ez egyébként az Intersparban történt persze rögtön elnézést kértek,még jó hogy nem küldték ki a rendőrséget ez nevetséges az ember már vásárolni se tud anélkül hogy megszégyenítsék?!!2014. júl. 26. 23:36
11/12 anonim válasza:
3-6-8yon jó válaszod. Na de egy tipp. Vedd figyelembe például,ujságba van ajandék zsepi.persze ugyaniolyan vonalkodos mint a többi. át van firkalva. én már hoztam ki olyat a tescobol. szoval ha átfirkálod,lehet h nem valoszinü nem jelez be. öltözöbe vagy ilyesmi.
12/12 anonim válasza:
RFID - ugyan...
Az üzletek itthon egyszerű lágy- vagy keményetikettet használnak:
Ez egy sokkal butább dolog, mint az RFID - cserébe sokkal olcsóbb. Semmi mást nem tud, csupán egy kapu érzékeli egész addig, amíg egy mágnespaddal nem deaktiválják.
Angliában már valóban használnak RFID-t több területen a nagyobb áruházláncoknál. Az RFID annyiban különbözik az etikettől, hogy nem csupán érzékelni lehet, hogy "ott van", hanem adatot tud küldeni az RFID egy vevőegységnek ( a passzív RFID csak "visszaverni" tudja a jeladó által sugárzott jelet, míg az aktív RFID saját energiaforrással rendelkezik, így önmagában is képes jelet sugározni), így az adatba nagyon sok dolgot bele lehet még kódolni (pl. termék neve, akár szavatosság idő vagy bármi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!