Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van egy gépem, de nem tudom...

Gyulafi kérdése:

Van egy gépem, de nem tudom mi lehet az. Mire való, vagy mi ez?

Figyelt kérdés

Mikroszkóphoz hasonlít, súlya kb 60-70kg. Mire lehet használni? Miért ilyen nehéz? Miért ilyen fura a tárgyasztala? Mi az kis kiegészítő lapos egysége? Szeretném eladni. Link a képhez:

[link]

2014. júl. 24. 20:18
 1/5 A kérdező kommentje:

külföldi oldalakon még ezt találtam, de ez sem sokat segített:

[link]

[link]

2014. júl. 24. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Metszetvágó.
2014. júl. 24. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez egy microtome.

Kis dolgokat lehet vele vágdosni. A tárgyasztalon lévő dolgot nézed a mikroszkópján keresztül, a kijelzös dobozkával pedig a késeket irányíthatod.

Legalábbis én ezt vettem ki a szövegből.

Amúgy szerintem nem nagy rá a kereslet. Elég régi modell, és az ilyen precíziós műszerek javítása is nagyon drága.

2014. júl. 24. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:
ez valami orvosi mikroszkóp lehet szerintem
2014. júl. 24. 20:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Magamtól rá nem jöttem volna soha, de tényleg valóban ez egy metszetvágó, utána olvastam a neten. Így már minden világos. Sok olyan fórumot találtam ahol az ilyen mini világokkal foglalkoznak ott talán felcsillan valakinek a szeme a készülékre, mert szinte új, és hibátlan. Köszönöm szépen a segítséget!
2014. júl. 25. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!