Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ért valaki a jack kábelekhez?

Petra333 kérdése:

Ért valaki a jack kábelekhez?

Figyelt kérdés
A bal oldaliból lehet valahogy 3,5-ös (jobb ldali fehér) jacket csinálni? Nem forrasztásra, hanem valamilyen átalakítóra gondoltam. Aki tud valamit, kérem linkelje be,hogy hol tudnám megvenni/megrendelni! Köszönöm szépen!

2014. júl. 11. 20:44
 1/3 A kérdező kommentje:
[link] Ez lenne az
2014. júl. 11. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Amit keresel az egy ún. Jack adapter, sajnos képről nem tudom megmondani a bal oldali mekkora méretű, de ha kisebb, akkor 2,5mm lesz, ha nagyobb, akkor meg 6,35mm. Itt kedvedre válogathatsz, és még a boltok árait és össze tudod hasonlítani:

[link]

Egyébként nem érdemes ezt megrendelni, mert szállítási költséggel sokba kerül, majdnem a felét ráfizeted. TESCO-ban, Media Marktban, nagyobb áruházakban is lehet kapni ilyet, szóval érdemesebb ott beszerezni.

2014. júl. 11. 20:55
 3/3 anonim ***** válasza:
3,5-ös négy pólusú jack-et, 3,5-ös három pólusúra alakítót még nem láttam.
2014. júl. 11. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!