Csak 1 jack-dugasz van a gépemen így a fejhallgatót nem bírom használni 2-re lenne szükségem van bármi beállítás rá?!
Az a nagy harci helyzet hogy csak 1 jack-dugasz van a gépemen (Acer Aspire E1-510)..
Skypolni szerettem volna ismerősömmel,bedugtam a zöld dugót és arra figyeltem fel hogy a narancssárgának(tehát a mikrofonénak) nincs hely..így ismerősöm nagyon rosszul hallott,volt hogy nem is hallott..
Kerestünk beállítást de nem jártunk sikerrel.Nagyon fontos lenne hogyha valaki tudna segíteni hogy van e bármi beállítás vagy tényleg.. bármi :/
Előre is köszönöm a válaszokat(fontos lenne)
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat,sokat segítettek! :)
Azon tanakodtam még hogy lehet hogy a mikrofonom romlott el..Nem tudjuk mi se sajnos :/ De valószínüleg az lesz hogy beviszem oda ahol vettem hátha megtudják nézni és tudnak még valami+ okosat mondani!
Meg azóta már vettem jack-dugasz elosztót de az sem segített .. Mind1 utána fogok járni a hangkártyának :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!