FM Modulátor. Az autó hibás vagy a készülék?
Figyelt kérdés
A képen látható típusról van szó(Well RDS FM Transmitter)
Az a gond,hogy elindítom a zenét és amikor az autót elindítom lefagy.Ilyenkor ki kell húzni és visszadugni.
Kipróbáltuk egy másik kocsiban is és ott tökéletesen működik.Azzal a típussal, amit ezelőtt használtam nem volt ilyen probléma.Az autóm VW Golf IV.
2014. júl. 2. 23:26
1/9 anonim válasza:
próbáld meg azt, hogy akkor dugod be a transmittert, amikor már beindítottad a kocsit, tehát jár a motor.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát igen...ezt szoktam csinálni mivel máshogy nem indul el,csak egy kicsit már unom,hogy mindig cseszegetni kell és ha pl. véletlenül lefullasztom az autót,akkor vezetés közbe megint csak kínlódok vele.Ilyenkor a pumpám felmegy százra és átkapcsolok rádióra :)))
2014. júl. 2. 23:38
3/9 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem mondani,hogy ilyenkor a lejátszási lista elölről kezdődik,tehát mindig az első 10 számot hallgatom kb :D
2014. júl. 2. 23:42
4/9 anonim válasza:
én is szoktam szopózni a transzmiterrel, nekem az akksim ba..szkodja :D amikor használaton kívül van az autó, bedugva hagyod? :D
5/9 A kérdező kommentje:
Nem.Mindig kihúzom.De most,hogy így mondod lehet,hogy leméretem az akku feszültségét.Lehet hogy azzal lesz gond.
Köszönöm.
2014. júl. 2. 23:50
7/9 A kérdező kommentje:
Nem az akku feszültséggel van a gond.
Várom a további ötleteket.
2014. júl. 3. 21:27
8/9 anonim válasza:
Azt nézd meg, hogy a te autód indítózáskor elveszi-e az áramot a szivargyújtóból? Ez okozhat problémát, mert ilyenkor gyorsan ki-be kapcsol, és lefagyhat.
9/9 A kérdező kommentje:
Néztem és nem veszi el az áramot.
2014. júl. 10. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!