Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A 3D TV nem állandóan 3D-ben...

A 3D TV nem állandóan 3D-ben közvetít, ugye?

Figyelt kérdés
TV-t szeretnék venni, de abszolút nem vagyok jártas a dolgokban ezen a téren. Ki is néztem egy TV-t, ami 3D-s. (nem ez volt a szempont, csak épp ilyet találtam). Viszont nekem nem tetszik, ha 3D-ben kell néznem. Ugye nem kötelezően csak úgy lehet nézni, attól, hogy azt is le tudja játszani?
2014. júl. 1. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem 3d-ben kozvetit... ez csak egy extra, van akinek tetszik, van akinek nem. Amugy a Tv alapjaraton ugy mukodik mint egy akarmilyen Tv es van egy gombod, amivel at tudsz valtani 3d-re.
2014. júl. 1. 19:54
 2/6 anonim válasza:
A 3D-s tévék sokkal drágábbak, mint pl. egy HD Ready. Nem hiszem, hogy csak 3D-s tévé volt ,ami tetszik, így még ha nem is értesz hozzá, felesleges pénzpazarlás és rongyrázás lenne megvenni. Vegyél egy sima HD TV-t sokkal olcsóbban, jó nagyot és csókolom.
2014. júl. 1. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Tisztazzunk egy ket dolgot, hiszen irtad is, nem vagy jartas a dologban.

Amikor 3Ds filmet nezel a moziban, ott tobb tenyezo jatszik szerepet: a filmet 3Dben forgattak, a mozigepesz a 3Ds "vetitot" hasznalja, a fejeden 3Ds szemuveg van.

Amikor megveszel egy 3Ds TVt es berakod a nappaliba, azon meg nem fogsz 3Ds musort nezni.

Ahhoz kell egy 3Ds lejatszo, meg egy 3Ds lemez. A magyar teve meg nem sugaroz 3Ds adast (tudtommal), ugyhogy nem fog a teved 3Dben kozvetiteni hiradot meg reklamot...

Ha nem tervezel 3Ds lejatszot venni es beszerezni nehany 3Ds filmet, akkor teljesen felesleges penzkidobas olyan teved venned, ami kepes 3D-re.

Majd par ev mulva biztos meno lesz mindenkinek a nappalijaban 3Dben nezni a filmeket, de egyelore a piac sem akkora, ugy ertem amig minden filmet kiadnak sima DVD-n meg BD-n (blu-ray) addig 3Dben nem adnak ki minden filmet, vagyis kicsi a valasztek.

Vegyel egy HD tevet, egy fasza blu-ray lejatszot meg nehany blu-ray lemezt (es vmi normalis hangrendszert) es beszarsz olyan elmenyben lesz reszed! :)

A 3Dvel meg raersz...

2014. júl. 1. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Süt az irigység és a tudatlanság.

Minden filmet amit a moziban 3dben adnak és ma már szinte mindet azt otthon is meg tudod nézni és még csak lejátszó se kell hozzá csak egy usb.

2014. júl. 1. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:
9mm, ha a kerdezo, allitasa szerint, nem ert hozza, akkor gondolod, hogy fogja tudni, hogyan/honnan szedjen le 3Ds videot a netrol (valszeg lopottan), amit aztan a megfelelo meretu USBre ramasol es tudni fogja, hogy az uj 3D tevejeben melyik lyukba dugja be es az okos teve mar jatsza is a 3Ds filmet USBrol. Linkelj mar legyszi teve tipust/markat, ami ilyet tud, mert tenyleg kivancsi vagyok es ugy tunik te ertesz hozza!
2014. júl. 1. 23:28
 6/6 A kérdező kommentje:
És lehetséges olyan is, hogy pl a laptopom hozzákapcsolom a TV-hez, és a dolgokat a TV-n látom? (ha épp játszok, vagy akármi mást csinálok, pl internetezek)
2014. júl. 2. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!