Traktorban levő ólomsavas akkut szeretnék feléleszteni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy 6 cellás jászakku lenne ami lemerült a generátor hibája miatt.Utóbbi msot már teljesen működik,az akku viszont nem.Egy domb tetején lakik a gép és ha nem sikerül elindítania a motort,az udvarból az önindító kiviszi a géped és a lejtőn begurul.Mit tegyek hogy legyen benne annyi indítóáram hogy sikerüljön elindítania a gépet?Hónapok óta folyamatosan töltöm kb 1A erősségel.Komoly válaszadókat kérek!2010. jan. 5. 14:04
1/5 anonim válasza:
Vidd el Gyurcsókhoz, de lehet telefonon keresztül is sikerül felélesztenie.
2/5 anonim válasza:
Te normális vagy? heeee? miiiii? feléleszteniiii sokkal egyszrübb ha bemész a boltba veszel ujat mert a régit feléleszteni NEM LEHET betüzzem? ne sajnáld a pénzt vegyél másikat!!!!!!
3/5 anonim válasza:
ja és még meg se próbáld betolni hideg motort nem szabad igy erőttentni mert iszonyatosan rongálod a motort ! gondolom az olaj is veled eggy idő ami a motorban van nehogy kicserééjltek áá dehogy kel a pénz másfele.. vegyél uj aksit vegyél olajat olajszürőt légszürőt ha nem teszed ugysi megbosszuja majd a traktorod.. látod hiszen nem foglakoztál a generátorral hagytad hogy lemerüljön az aksi.. mi lett a vége .. csak gondd gondd és gondd. ha csak egy kicsit is karbantartanák az emberek a gépüket sosem volna vele baj!!!
4/5 anonim válasza:
Nem szoktam akkora bunkó lenni, hogy le parasztozok embereket, meg a traktor nálam nem a parasztságot szimbolizálja, de ha nem a szántón lettél volna, hanem mondjuk elvégzed a 8 általánost tudnál írni.
5/5 A kérdező kommentje:
egy 20 éves 2hengeres léghűtéses ruszki csodamasinának az ilyen már nem árt meg...és nem nekem kellett volna foglalkozni vele hanem annak aki hajtotta...én csak a gyerekkoromat töltöttem benne és úgy gondoltam megérdemel annyit hogy rendbehozzam...de nincs feles 35ezer forintom egy új akksira úgy hogy nem dolgozni használom,csak hogy megmaradjon egészben az,amiben több időt töltöttem öregapámmal mint a homokozóban a játéklapáttal...
2010. jan. 6. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!