Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudok játékokat rátenni...

Hogyan tudok játékokat rátenni? Netezhetek rajta valahogyan?

Figyelt kérdés
Kaptam egy Ps3at.Azt hiszem ki van Flashelve.Csak eredeti ps2es játékkal volt kipróbálva eredetire viszont nem költenék,mert állítólag nem mehetek fel vele netre...már pedig egy Cod multi nélkül nem az igazi...:)

2014. jún. 15. 23:22
 1/2 Erik54 válasza:
Én úgy tudom hogy csak az Xbox-ra vonatkozik a flash=no online törvény,de lehet hogy tévedek.
2014. jún. 16. 10:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát már pedig van rajta valami cumó,mert mikor meg kaptam,azt mondták,hogy ne menjek fel vele internetre...nem próbáltam még ki,de megegyszerűsítené a dolgom,ha lehetne! Ha nem is Flashelve van,valami piszkált rendszer van rajta...Valami ötlet,hogy normálisan tudjam használni? (nem értek a ps3-hoz :s )
2014. jún. 16. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!