Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az alábbi e-book olvasó...

Az alábbi e-book olvasó szerintetek mennyire jó?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni 1et, lehetőleg olcsót, viszont olyat amelyik nem károsítja annyira szememet. Kérlek segítsetek, köszi :)

[link]

2014. jún. 9. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nem e-book olvasó, hanem egy androidos tab, csak a divat miatt már egy kijelzős mp3 lejátszó is "e-book olvasó". Ha célgép kell, akkor az e-inkesek jönnek szóba, azoknak a lapozás kivételével halott a kijelzőjük.
2014. jún. 9. 13:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez tényleg nem jó. Ha nem sokat olvasol, vegyél tabot, de annak se ajánlanék ilyen gagyit. Ha sokat olvasnál rajta, akkor pedig csak és kizárólag e-inkeset vegyél.

Nem kell a legdrágábbat, tapasztalatom szerint nem csak a kindle lehet megfelelő, csak annak olvass vásárlás előtt utána, hogy milyen formátumokat kezel, van-e esetleg hozzá újabb, jobb firmware, szerezhető-e bele pótalkatrész, szerviz létezik-e.

Nekem egy koobe olvasóm van, nem hivatalos firmware-rel minden zavaró hibát orvosoltam, több formátumot megeszik, mint egy kindle, és másfél év után még tökéletesen működik. Akksit is tudnék hozzá rendelni, de még nem mutatta jelét, hogy szükség lenne rá. Mondjuk amikor nézegettem olvasókat, Kindle még nem igen volt kapható, csak amazonon, és emiatt a szerviz problémás lett volna, gondolom most már megoldják.

Jobb üzletekben vannak bemutatódarabok és kipróbálhatod őket, hátha úgy könnyebb eldönteni. De érdemes utánajárni, olvasgatni teszteket és a saját igényeid alapján választani.

2014. jún. 9. 14:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Szóval a lényeg, hogy e-inkes legyen, jól van. Igen ezt én is néztem, hogy kicsit talán okosabb mint egy sima e-book olvasó. Inkább akkor bemegyek 1 áruházba ahol körülnézhetek és segítenek. Köszönöm a kommenteket!! :)
2014. jún. 10. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!